Αγαπητέ Φίλε/ή Δρομέα,Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας να συμμετάσχετε σε έναν από τους Αγώνες Δρόμου της Διοργάνωσης του ΗμιΜαραθωνίου Μαραθώνα – Half Marathon in Marathon Town Marathon 2019.

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί θερμά όλους τους δρομείς, όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους υποστηρικτές του Αθλητικού γεγονότος του Μαραθώνα, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της και την συμμετοχή τους σε όλους τους Αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης.

Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι για όλους τους αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν εγγραφές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, το οποίο θα λειτουργήσει στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στον Μαραθώνα, Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 11:00 – 19:00.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τόπος: ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – Λεωφόρο Μαραθώνος και 25ης Μαρτίου Μαραθώνας – τηλ. 2294 067617.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 11:00 – 19:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους – και το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες Μαραθωνίου των 10 χλμ. και των 5 χλμ.) – καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Την ημέρα του Αγώνα, Κυριακή 7 Απριλίου 2019, από τις 07:45 μέχρι 12:00, θα λειτουργεί η Γραμματεία της Διοργάνωσης για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και του υλικού της Διοργάνωσης και τις εναπομείνασες διαθέσιμες εγγραφές, για όσους συμμετέχοντες μετακινηθούν αυθημερόν, μία ώρα πριν την διεξαγωγή του κάθε αγωνίσματος.

Αναμένουμε να σας καλοσωρίσουμε, στην εκκίνηση των Αγώνων Δρόμου της Αθλητικής Γιορτής του Μαραθώνα!Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Ημιμαραθωνίου Κ.Ε.Δ.ΜΑ.
Κτίριο Διοίκησης
Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Μαραθώνας 19 005

ΤΗΛΕΦΩΝΑ
EMAIL

Copyright © 2020 Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK