Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ
Χάιδω-Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου

Σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμωμένων Προσώπων που συμβάλουν στη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.30 στην αίθουσα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» του Ξενοδοχείου ATHENS PLAZA (Βασ. Γεωργίου Α’2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα).

Θα ανακοινωθούν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου του Μαραθώνα σε Αθλητικό Προορισμό.

Θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που συμβάλουν στην διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων στο Μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου «εκεί που ξεκίνησαν όλα» το Εορταστικό – Μουσικό πρόγραμμα και ο δωρεάν Καρδιολογικός έλεγχος που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καθώς και τα Τιμώμενα πρόσωπα «τρεις γενιές δρομέων».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Ημιμαραθωνίου Κ.Ε.Δ.ΜΑ.
Κτίριο Διοίκησης
Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Μαραθώνας 19 005

ΤΗΛΕΦΩΝΑ
EMAIL

Copyright © 2020 Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK