• 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα!Με ρεκόρ διαδρομής και συμμετοχών !!
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4oυ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ
  • START LISTSSTART LISTS
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΗ ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. "τρέχει" στον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή της Κυριακής 23 Απριλίου 2017 έχει αρχίσει.
Η Οργανωτική Επιτροπή σε ευχαριστεί πολύ για τη συμμετοχή σου στη διοργάνωση του 4 ου Αυθεντικού Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα.

Δυνατότητα παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 21/4 στο κατάστημα της ASICS στην Κηφισιά (Λ.Κηφισίας 244), ώρες 10:00 - 20:00 και το Σάββατο 22/4 από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου (Λεωφ. Μαραθώνος & 25ης Μαρτίου, Μαραθώνας), ώρες 10:00 - 14:00
 

Οι υπόλοιποι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό την ημέρα του αγώνα από τις 07:00 μέχρι τις 08:30. Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας των Αγώνων Δρόμου, κατ’ελάχιστον 1:30 ώρα νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο. Η γραμματεία θα κλείσει στις 08:30 και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης.


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Σάββατο 22 Απριλίου στo Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, ώρα 10:00 - 14:00, θα διεξαχθεί Επιστημονική ημερίδα με θέματα:

- «Αξιολόγηση Καρδιοαναπνευστικής ικανότητας»

- «Μαραθώνιος δρόμος 1896, η ιδέα πίσω από το μύθο»

- «Αρχές και Διαδικασίες για την Οργάνωση ενός Μαραθωνίου Δρόμου»
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς/από την Εκκίνηση (Λ. Μαραθώνος) θα διακοπεί στις 09:00. Οι δρόμοι επί της Λ. Μαραθώνος θα είναι κλειστοί μέχρι την 13:00 και θα ανοίγουν σταδιακά (και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας).
 

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Οι δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν σε ανοιχτό χώρο ο οποίος βρίσκεται στην λεωφόρο Σουλίου, όπισθεν του Super Market Γαλαξίας (τελευταία διασταύρωση πριν την εκκίνηση του αγώνα). Λεωφορεία της διοργάνωσης θα βρίσκονται εκεί για να σας μεταφέρουν στην εκκίνηση του αγώνα.
 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αυθεντικού Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα σε συνεργασία με την Εταιρεία Γενικού Τουρισμού D.G.W. Travel “Timothy's Family” (επίσημο ταξιδιωτικό Γραφείο Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών), προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης των δρομέων από την Αθήνα προς τον Μαραθώνα και αντίστροφα, την Κυριακή 23 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου.

Η αναχώρηση των πούλμαν προς τον Μαραθώνα είναι προγραμματισμένη για τις 06:00 το πρωί της Κυριακής (23/4) από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και στις 06:20 από το σταθμό του Μετρό “Εθνική Άμυνα”. Η επιστροφή των δρομέων από τον Μαραθώνα στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στη 13:30 προς τα ίδια σημεία.

Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν προς τον Μαραθώνα με τα πούλμαν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://bit.ly/2nJig5F


Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν στην διαδρομή του αγώνα, σταθμούς ανεφοδιασμού κτλ, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε όλους στην γραμμή Εκκίνησης!

Διοργάνωση

 


 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 


 


 

 

Iατρικός Υποστηρικτής


 

Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη


 

Χορηγοί Επικοινωνίας

  


 

Υπο την Αιγίδα