ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που παρουσιάζουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των δρομέων στον 2ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, δημιούργησαν την ανάγκη για παράτασή τους.

Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνος παρατείνει τις εγγραφές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο και παράλληλα τους αγώνες δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 6.00 μ.μ.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές έληγαν κανονικά τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνος διεξάγεται την Κυριακή 5 Απριλίου και διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ).
Σύνθημά του είναι «Μαραθώνας Αρχή και Τέλος» και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα πραγματοποιηθούν στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι εγγραφές λοιπόν συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 για τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000 μ. και 5.000 μ. και για τα 1.000 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.half-marathon.gr.
 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

      Όλοι τρέχουμε στο κομμάτι της ιστορικής διαδρομής την Κυριακή 5 Απριλίου!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Log in