Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των δρομέων στον 2ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου και διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνα, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ),

Ο κόσμος φαίνεται ότι «αγκαλιάζει» για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση, όπου παράλληλα διεξάγονται αγώνες δρόμου 5χλμ. & 10χλμ., καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά.

Πόλος έλξης αποτελεί το γεγονός ότι ο αγώνας πραγματοποιείται σε μια ιστορική πόλη και σε μια ιστορική διαδρομή, στο Μαραθώνα και στη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άλλωστε το σύνθημά του είναι «Μαραθώνας Αρχή και Τέλος» και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστέσεων θα πραγματοποιηθούν στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου.

Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι η ποικιλία των αποστάσεων, δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους δρομείς όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε κομμάτι της Ιστορικής διαδρομής, αλλά και να συμβάλουν στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης (συνεργασία με ΕΥ ΖΗΝ, Ελληνικό Κέντρο Μαστολογίας κλπ.).

Οι εγγραφές λοιπόν, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 για τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000μ. και 5.000μ. και μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 για τα 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.half-marathon.gr.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

      Όλοι τρέχουμε στο κομμάτι της ιστορικής διαδρομής την Κυριακή 5 Απριλίου!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Log in