Εντυπωσιακή επιτυχία του Ημιμαραθωνίου Δρόμου "Marathon'sHalfmarathon"

Με εντυπωσιακή συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος του Δήμου Μαραθώνος.
Συνολικά στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και στους παράλληλους αγώνες των 4.000μ. 1.000μ. και 500μ. Special Olympics, πήραν μέρος περισσότεροι από 2.500 δρομείς κάθε ηλικίας, που έγιναν και αυτοί «μέρος της ιστορίας»!

Σύμφωνα με τον επίσημο ηλεκτρονικό χρονομέτρη του αγώνα, στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο των 21.097μ. πήραν εκκίνηση 1.890 δρομείς, με 1.501 από αυτούς να περνούν την γραμμή του τερματισμού. Τα αποτελέσματα εδώ. Ο επίσημος τελικός κατάλογος των αποτελεσμάτων θα δημοσιευτεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας διεξήχθη με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, είχε έντονο ανταγωνισμό και τελικός νικητής αναδείχθηκε στους άνδρες ο Αντώνης Παπαδημητρίου (Άρης Θεσ.) με τον πολύ ικανοποιητικό χρόνο 1ώρ. 15.19. Στις γυναίκες επικράτησε η βετεράνος των μεγάλων αποστάσεων Χάϊντι Διακουμοπούλου με 1ώρ.27.57. Αυτονόητο ότι και οι δύο αυτοί χρόνοι αποτελούν τα πρώτα ρεκόρ αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα: Εντυπωσιακή επιτυχία του Ημιμαραθωνίου Δρόμου "Marathon'sHalfmarathon"

Αναμνηστικό συμμετοχής στους αγώνες

Όσοι συμμετέχοντες στον MARATHON’S HALF MARATHON επιθυμούν να έχουν αναμνηστικό της συμμετοχής τους στον αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα: Αναμνηστικό συμμετοχής στους αγώνες

Δελτίο Τύπου 9 Σεπτεμβρίου Δήμου Μαραθώνα

O Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, τους συλλόγους που την απαρτίζουν και γενικά το υπέροχο δρομικό κίνημα, καθώς και τους εκατοντάδες εθελοντές για την συμμετοχή τους στον 1ο Ημιμαραθώνιο του Δήμου Μαραθώνος, που αποτέλεσε σε μέγεθος την δεύτερη μαζικότερη Πανελλήνια αθλητική διοργάνωση μετά τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη της  Οργανωτικής Επιτροπής :

Διαβάστε περισσότερα: Δελτίο Τύπου 9 Σεπτεμβρίου Δήμου Μαραθώνα

Joomla Templates - by Joomlage.com