Δελτίο Τύπου 9 Σεπτεμβρίου Δήμου Μαραθώνα

O Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, τους συλλόγους που την απαρτίζουν και γενικά το υπέροχο δρομικό κίνημα, καθώς και τους εκατοντάδες εθελοντές για την συμμετοχή τους στον 1ο Ημιμαραθώνιο του Δήμου Μαραθώνος, που αποτέλεσε σε μέγεθος την δεύτερη μαζικότερη Πανελλήνια αθλητική διοργάνωση μετά τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη της  Οργανωτικής Επιτροπής :

 

    1. Σπύρος Ανδριόπουλος, Αντιπλοίαρχος ΠΝ, Δντής  Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου.
    2. Χρήστος Παπαχρήστος, Ομοσπονδιακός Προπονητής, Βαλκανιονίκης-Πανελληνιονίκης.
    3. Κυριάκος Λαζαρίδης, μέλος Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθήνας, κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ 1977-1982.
    4. Γιώργος Μάλλιαρης, Πρωταθλητής Ελλάδος στο Μαραθώνιο.
    5. Τάκης Σκουλής, Δρομέας Μαραθωνίου και Υπεραποστάσεων.
    6. Κων/νος Σάμιος,  Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων «Απόλλων Δυτικής Αττικής»,  Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
    7. Κων/νος  Σαμπατακάκης,  Επίτιμος-Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής.
    8. Βλάσης Καραβασίλης, Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων «Τελμησσός Μαραθώνος», Αναπληρωματικός Γραμματέας ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
    9. Γιάννης Μαμουζέλος, μέλος ΔΣ/ΣΕΓΑΣ, Δημοσιογράφος και Συγγραφέας.
    10. 10. Μάκης Κουλουμπής, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μαραθώνος.
    11. Ειρήνη Σπανού, Υπεύθυνη Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.
    12. Γιάννης Παπαβασιλείου, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνος.
    13. Παναγιώτης Πασχάλης, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνος.
    14. Δημήτρης Κελαϊδής, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνος.

Η Οργανωτική Επιτροπή κατέβαλε με ανιδιοτέλεια κάθε δυνατή προσπάθεια για την διεξαγωγή του αγώνα. Είναι τιμή για το Δήμο μας αλλά και για το δρομικό κίνημα να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Ημιμαραθωνίου    αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού εγνωσμένης αξίας.

Ο υπεράνω κάθε προσδοκίας μεγάλος αριθμός συμμετοχών, που ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς και η υποστήριξη της διοργάνωσης αποκλειστικά από εθελοντές, ασφαλώς και συντέλεσαν σε λάθη και παραλήψεις που κάποια ορθά έχουν ήδη επισημανθεί και κάποια πιθανόν να επισημανθούν στη συνέχεια. Γνωρίζουμε καλά ότι αρκετά απ’ αυτά παρατηρούνται και σε άλλες διοργανώσεις ακόμα και σε εκείνες που συνήθως χαρακτηρίζονται από άρτια επαγγελματική υποστήριξη.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους δρομείς που υπέστησαν έστω και την παραμικρή ταλαιπωρία, όπως επίσης και από τους δρομείς που από δική μας υπαιτιότητα δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή τους.

Δική μας υποχρέωση  είναι τώρα να καταγραφούν πλήρως όλες οι παρατηρήσεις από την πιο σημαντική έως την πλέον απλή για να είμαστε σε θέση την επόμενη χρονιά, το 2014, να διοργανώσουμε μια ακόμα μεγαλύτερη εκδήλωση με λιγότερα λάθη.

  Για τον Δήμο Μαραθώνος

ο Δήμαρχος

Joomla Templates - by Joomlage.com