ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΧΑΡΤΕΣ

Δηλώσεις Συμμετοχής-Ημιμαραθωνίου Δρόμου

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του 1ου  Ημιμαραθωνίου Μαραθώνος έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου 2013.

 

Ημιμαραθώνιος - Εγγραφή 5 ευρώ κατ’ άτομο.  

Το Βασικό Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει:
  • Αριθμό Συμμετοχής δρομέα
  • Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης 
  • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
  • Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθώνα κατόπιν συννενοήσεως με τους συλλόγους(ισχύει για τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου και του Δυναμικού Βαδίσματος)
  • Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής  του δρομέα

Οδηγίες Συμμετοχής

 

Ο συμμετέχων στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 31/08/2013, καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ στην ΕΤΕ, Αριθ..Λογ.: 149/50500307

 

(Καταθέτοντας το ποσό, θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό με fax στην ΚΕΔΜΑ στον αριθμό 22940-69818, παρακαλούμε πολύ να αναγράφεται και όνομα του αθλητή)

 

Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη έχοντας περάσει προσφάτως τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στον αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος.

 

Ο/η αθλήτης/ρια που θέλει να συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο δρόμο και στο Δυναμικό Βάδισμα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής με όλα τα στοιχεία και να τα προσκομίσει μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία. Χωρίς την φόρμα συμμετοχής δεν δικαιούται κανείς να συμμετάσχει.

 

Οι μετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 1-1.30 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθώνα. Για καλύτερη Εξυπηρέτηση των αθλητών οι αριθμοί θα δίνονται και την παραμονή του Αγώνα (Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 10:00 - 18:00 στηγραφείο της Γραμματείας στον ίδιο χώρο). 

 

Για την φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ.

Καθώς επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την φόρμα , και να την στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του site ή στο fax 22940-69818. Πατήστε εδώ

 

Joomla Templates - by Joomlage.com