6ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Τοποθεσία

Μαραθώνας

Πότε

07-04-2021

Εκκίνηση

09.00

0 KM

Μετράμε Αντίστροφα

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΠΟΥ

Μαραθώνας

Ο Μαραθώνας αποτελεί, παράλληλα, ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αττικής, κάτι που θα ανακαλύψετε πριν ακόμη φτάσετε στον προορισμό σας.

5 KM

ΠΟΤΕ

07.04.2021

Δείτε το πρόγραμμα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Ιστορική Αφετηρία της Αυθεντικής Μαραθώνιας διαδρομής.

09:00

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΤΡΕΞΙΜΟ

Διαδρομή

10 KM

ΑΠΌΣΤΑΣΗ: 21km

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Διαδρομή

Αφετηρία

Τερματισμός

Σταθμοί τροφοδοσίας

Ο Δήμος Μαραθώνος (Γραφείο Αθλητισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), σε συνεργασία με τους Συλλόγους Α. Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και Α. Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, τους ΣΔΥ ΑΠΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ, και υπό την Αιγίδα της AIMS του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, προκηρύσσει και διοργανώνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 τον 6ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21.097μ.) στη πόλη του Μαραθώνα «6th Half Marathon in Marathon Town 2019» και τούς παράλληλους Αγώνες 10χλμ.,5χλμ. και 1.500μ..

ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Με την αστήρευτη

Στήριξη

21 KM

Ο σκοπός της Κ.Ε.Δ.ΜΑ., είναι η οργάνωση λειτουργιών, δραστηριοτήτων και η παροχή υπηρεσιών που αναφέρονται κυρίως στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Κ.Ε.Δ.ΜΑ.

ΣΕΓΑΣ

Πρωταρχικό ρόλο στον αθλητισμό, τόσο της πατρίδας μας αλλά και στον Παγκόσμιο, έπαιξε ο ΣΕΓΑΣ, αφού ήταν η πρώτη Ομοσπονδία που ιδρύθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το επίσημο βίντεο

  Παρουσίαση T-shirt και Τσάντας

  Πλαίσιο Παροχών

  Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνα παρουσίασε το Επίσημο T-shirt και την Τσάντα πλάτης του “Marathon city Half Marathon” το οποίο φέρει το λογότυπου του του αγώνα, το οποίο απεικονίζει το κλαδί ελιάς από τον τύμβο της μάχης του Μαραθώνα, σήμα κατατεθέν της πόλης του Μαραθώνα και του Μαραθωνίου κινήματος σε oλον τον […]

  Διαβάστε περισσότερα...
  Δελτίο Τύπου - Ημιμαραθώνιος 2019

  Συνέντευξη Τύπου

  Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑΧάιδω-Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμωμένων Προσώπων που συμβάλουν στη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα.

  Διαβάστε περισσότερα...
  Δελτίο Τύπου - Ημιμαραθώνιος 2019

  Ραδιοφωνικό Σποτ

  Η Οργανωτική Επιτροπή του «6ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα 2019» παρουσιάζει το Ραδιοφωνικό ΣΠΟΤ προβολής του αγώνα και προτρέπει τα ΜΜΕ χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή της σημαντικής συμμετοχικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και αθλητικής διοργάνωσης με το μήνυμα της «Ελπίδας και της Αναγέννησης».

  Διαβάστε περισσότερα...
  Δελτίο Τύπου - Ημιμαραθώνιος 2019

  On-Line Εγγραφή Προγράμματος Εθελοντισμού

  Η Οργανωτική Επιτροπή του ΗμιΜαραθωνίου Μαραθώνα ευχαριστεί θερμά όλους του εθελοντές/ντριες για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της καθώς και για τη διάθεσή τους για έμπρακτη υποστήριξη της Διοργάνωσης.

  Διαβάστε περισσότερα...
Κύλιση προς τα επάνω