Αγαπητέ φίλε δρομέα,

Η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή της Κυριακής 5 Απριλίου 2015 έχει αρχίσει. Η Οργανωτική Επιτροπή σε ευχαριστεί πολύ για τη συμμετοχή σου στη διοργάνωση του 2ο Διεθνούς Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα.

Δυνατότητα παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου θα είναι διαθέσιμη 1 ημέρα πριν τη διοργάνωση στο κατάστημα Runner’s Store στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23) από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι υπόλοιποι δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τον αθλητικό τους πακέτο την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 μέχρι τις 09:30. Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στο χώρο παραλαβής, ο οποίος θα βρίσκεται στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου, κατ’ελάχιστον 1:30 ώρα νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο. Η γραμματεία θα κλείσει στις 09:30 και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς/από την Εκκίνηση (Λ. Μαραθώνος) θα διακοπεί στις 09:00. Οι δρόμοι επί της Λ. Μαραθώνος θα είναι κλειστοί μέχρι της 13:00 και θα ανοίγουν σταδιακά (και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας).

Στάθμευση

Οι δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν σε ανοιχτό χώρο ο οποίος θα βρίσκεται στην λεωφόρο Σουλίου (τελευταία διασταύρωση πριν την εκκίνηση του αγώνα). Λεωφορεία της εταιρείας ΤΣΟΚΑ ΑΕΒΕ. θα βρίσκονται εκεί για να σας μεταφέρουν στην εκκίνηση του αγώνα.

Μεταφορά από/προς το Μαραθώνα

Η διοργάνωση προσφέρει την δυνατότητα μετακίνησης των δρομέων προς/από την Αφετηρία σε ειδική προνομιακή τιμή (2 ευρώ ανά διαδρομή) με τα ΚΤΕΛ Αττικής. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τα ωράρια στο http://www.ktelattikis.gr/routes.php

Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν την διαδρομή του αγώνα, σταθμούς ανεφοδιασμού κτλ, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε όλους στην γραμμή Εκκίνησης!

Με τιμή,

Η Ο.Ε.

      Όλοι τρέχουμε στο κομμάτι της ιστορικής διαδρομής την Κυριακή 5 Απριλίου!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Log in