ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΧΑΡΤΕΣ

Οδηγίες Συμμετοχής

Ο συμμετέχων στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 31/08/2013, καταβάλλοντας το ποσό των 5 euro στον  ΑΡΙΘ.ΛΟΓ: 149/50500307  ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ.

 (καταθέτοντας το ποσό, θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό με fax στην ΚΕΔΜΑ στον αριθμό 22940-69818, παρακαλούμε πολύ να αναγράφεται και όνομα του αθλητή)

 Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη έχοντας περάσει προσφάτως τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στον αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, για τους αθλητές κάτω των 18 απαιτείται υπογραφή γονέα.

 Ο/η αθλητής/ρια που θέλει να συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο δρόμο και στα 1000 μέτρα για παιδιά πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής με όλα τα στοιχεία και να τα προσκομίσει μέχρι την ημερομηνία που αναφέρθηκε. Χωρίς την φόρμα συμμετοχής ο αθλητής δεν θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 1-1.30 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο γραμματείας στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθώνα. Για καλύτερη Εξυπηρέτηση των αθλητών οι αριθμοί θα δίνονται και την παραμονή του Ημιμαραθωνίου δρόμου Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 10:00 - 18:00 στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου στο Μαραθώνα.

 Κατεβάστε την φόρμα εδώ

Joomla Templates - by Joomlage.com