ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΧΑΡΤΕΣ

Δελτίο Τύπου:1ος διεθνής Ημιμαραθώνος του Μαραθώνα

 Με τη συμπαράσταση σημαντικών Ελλήνων και ξένων αθλητικών παραγόντων και με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότησή του από την μεγάλη Ιαπωνική Βιομηχανία Toray,ο Δήμος Μαραθώνος προγραμματίζει πλέον για τον προσεχή Σεπτέμβριο τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/2/2013.

Με κεντρικό σύνθημα και κάλεσμα στους αθλητές «να ζήσουν το όνειρό τους στον τόπο που γέννησε το Μαραθώνιο», η Δημοτική Αρχή εκφράζει την αισιοδοξία της για την επιτυχία μιας ιδιαίτερα μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, μιας διοργάνωσης με αυτονόητα για όλη την πόλη τα αναπτυξιακά της χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατη επίσκεψή τους στο Δημαρχείο Μαραθώνα, ο Εκτελε­στικός Αντιπρόεδρος της Ιαπωνικής Βιομηχανίας Toray με τον Γε­νικό Διευθυντή της εταιρείας στην Ευρώπη ενημέρωσαν και επίσημα τον Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Λουίζο την αποδοχή του αιτήματός του για τη χρηματοδότηση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, παραδίδοντάς του και τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας.

Το Γραφείο Τύπου και Δημ. Σχέσεων Δήμου Μαραθώνος

Joomla Templates - by Joomlage.com